Πρόσβαση στον Ξενώνα μας

Εκτύπωση
PDF

Η πρόσβαση στον ξενώνα μας είναι ιδιαίτερα εύκολη, από το πολύ καλό οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής...

Ο ξενώνας μας βρίσκεται στο γραφικό χωριό Πεζούλα, δύο μόλις χιλιόμετρα από τα Καλύβια Πεζούλας και υπόσχεται να σας χαρίσει την απόλυτη ηρεμία με θέα τις χιονισμένες βουνοκορυφές των Αγράφων. Από την πόλη της Καρδίτσας ακολουθείτε τις πινακίδες για Λίμνη Πλαστήρα περνώντας από το χωριό της Μητρόπολης, όπου στην κεντρική διαστάβρωση θα συνεχίσετε δεξιά. Ανηφορίζοντας ο δρόμος προσφέρει μοναδική θέα στον θεσσαλικό κάμπο. Ο καινούριος δρόμος δίπλα στην λίμνη - χαραχτηκε από την αρχή χωρίς κλειστές και επικίνδυνες στροφές - θα σας φέρει ύστερα από 20 χλμ. στο κεντρικό σταυροδρόμι των Καλυβίων Πεζούλας, όπου και θα στρίψετε δεξιά. Θα προσπεράσετε την διασταύρωση για Νεράιδα (σε ένα περίπου χλμ.) και μετά από περίπου 500μ. θα δείτε την πινακίδα μας να οδηγεί αριστερά, ανάμεσα στα καταπράσινα έλατα.

Εναλλακτικά, εάν σας το επιτρέπει ο χρόνος, αξίζει στην Μητρόπολη, να στρίξετε αριστερά για να ξεκινήσετε μια πανέμορφη διαδρομή κάνοντας τον γύρο της λίμνης Πλαστήρα, πέρνωντας μια πρώτη γεύση από το μαγευτικό τοπίο, μέχρι να φτάσετε από την άλλη κατεύθυνση στην κεντρική διασταύρωση των Καλυβίων.

Ο ξενώνας διαθέτει χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες μας.

- Ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, είναι απαραίτητο να είστε εφοδιασμένοι με αντιολισθιτικές αλυσίδες, αφού οι χιονοπτώσεις είναι συχνές.